tudatos adózó

tudatos adózó

Súlyos fogyatékosság kedvezménye nyomtatvány letöltés

2017. július 25. - adminadmin

Honnan lehet a súlyos fogyatékosság adókedvezmény nyomtatványt letölteni? Év közben le kell mondanod a betegség miatti adókedvezményt, akkor mit kell tenned? Betegség utáni adókedvezmény nyilatkozat letöltés itt!

 

 

A súlyos fogyatékosság adókedvezményt az orvosi igazolás kiállításának hónapjától lehet igénybe venni, illetve, ha a betegséget korábban diagnosztizálták, akkor a diagnózis hónapjától. Önellenőrzést lehet készíteni. Ennek módjáról itt olvashatsz részletesebben: betegség adókedvezmény utólagos igénybevétele.

Fontos tudnod, hogy ezt szóban nem lehet kérni, mindenképpen egy írásos nyilatkozatot kell leadnond a munkahelyeden. Ha év közben nem akarod igénybe venni, akkor sem vész el ez az összeg. Az adóbevallásodban utólag is hozzá tudsz jutni. Az összege évről évre változik. A pontos összeget itt is meg tudod nézni: adókedvezmény összege súlyos fogyatékosság esetén.

Mikor jár a súlyos fogyatékosság adókedvezménye?

Erről a témáról nagyon sok cikk született már a blogban. Nézd meg ezeket a cikkeket

< súlyos fogyatékosság adókedvezménye >

A cikk folytatását itt találod: Súlyos fogyatékosság kedvezménye nyomtatvány letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosadozo.blog.hu/api/trackback/id/tr5012689539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása